Osallistava hoivakoti on ihmisoikeus

Kalojen lumoavan elämän seuraaminen ja lempikasvien hoitaminen tuovat arkeen piristävän annoksen lisää toimintaa. Kukat ilahduttavat ja mintut iltapäivän tee-hetkeä varten kasvatetaan omassa sisäpuutarhassa. Anna sisäluonnon parantaa elämänlaatua.

Varaa etäesittely

Luonto saapuu hoivatiloihin

Tulevaisuus näyttää vihreältä myös sisätiloissa. Haluamme, että kaikki voivat paikasta riippumatta nauttia luonnosta. Solu sisäpuutarha on innovaatio, joka yhdistää kasvatuksen ja koristeellisen akvaarion uudella tavalla. 

Tyylikäs, aktivoiva ja ekologinen sisustuselementti tuo mielekästä seurattavaa arkeen. Luonto sisätiloissa antaa voimaa ympäri vuoden.

Virikkeellinen greencare

Solu sisäpuutarha luo tilaan kodikkaan ensivaikutelman. Se on ainutlaatuinen viihtyvyyden lähde hoivakodin asukkaille, henkilökunnalle ja vieraille.

Kasvien ja akvaarion tutkitut terveysvaikutukset piristävät ja luovat merkitystä arkeen. Sisäpuutarhan äärelle on mukava kokoontua vaihtamaan päivän kuulumisia. Voimaannuttava luontoelementti innostaa liikkumaan enemmän.

Luontoelementin avulla ulkoistettujen aktiviteettien tarve vähenee. Vain mielikuvitus on rajana; yrttien kasvatus, kukkien nimien muistelu tai musiikki hetki sisäluonnon äärellä virkistää mainiosti mieltä ja kehoa.

Solu on investointi parempaan viihtyvyyteen.

Kasvun seuraaminen

Istuta kasveja siemenestä tai valmiina taimina. Kiertokasvatuksen hapekas ja ravinteikas vesi luo kasvulle alustan, joka palkitsee ahkeran kasvattajan tuottoisalla sadolla.

Luontainen virike

Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Sisäpuutarha tarjoaa luontaisen virikkeen, jonka kanssa aika ei tule pitkäksi. Voit nauttia luonnosta vaikka liikkuminen olisi rajoittunutta.

Aktivoi

Sisäpuutarha antaa syyn nousta ja liikkua seuraamaan sen elämää tai hoitamaan päivittäisiä rutiineja. Akvaariolla ja kasveilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia mielelle ja keholle.

Sosialisoi

Juttutuokio vehreän sisäluonnon äärellä on kuin pieni luontoretki. Idearikkaimmat kasvatuspuuhat tapahtuvat yhdessä. Kasvatuksen vastuut sekä tuotot voit jakaa oman yhteisösi kesken. 

”Monet mukavat keskustelut ovat rakentuneet sisäpuutarhan ympärille. Meillä on käynyt myös vierailijoita, ja heidän palauteensa on ollut kovin myönteistä myös”

Tarja Jumppanen

Yksikönjohtaja, Mehiläisen Ykköskodit

edellinen seuraava

Basic

Sisältää tuotteen vuokran ja kuukausittaisen huoltopalvelun. Pidämme akvaarion puhtaana ja varmistamme ekosysteemin hyvinvoinnin.

299

€/kk

ASIAKKAAN VASTUULLE JÄÄ

  • Kalojen ruokkiminen
  • Veden lisäys kerran kuussa
  • Kasvien hoito
Ota yhteyttä

Premium

Sisältää tuotteen vuokran ja huoltopalvelun kahden viikon välein. Pidämme kasvit kunnossa ja vaihdamme uusiin, lisäämme veden ja pidämme akvaarion puhtaana.

399

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

  • Kalojen ruokkiminen
Ota yhteyttä

Leasing

Pelkkä tuotteen vuokra, ilman huoltopalvelua. Asiakastukemme auttaa tarpeen mukaan puhelimitse ja sähköpostilla.

219

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

  • Kalojen ruokkiminen
  • Veden lisäys kerran kuussa
  • Kasvien hoito
  • Akvaarion puhtaanapito
Ota yhteyttä

Huoltopalvelumme Basic ja Premium varmistavat, että sisäpuutarhan ekosysteemi toimii ja kukoistaa. Halutessasi voit vuokrata pelkän tuotteen, jolloin saat hoitaa ekosysteemiä kokonaisvaltaisesti itse. 

Kaikissa palveluvaihtoehdoissa asiakastukemme auttaa tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostilla.

Sisäpuutarha toimitetaan aina täysin toimintavalmiiksi asennettuna. Asiakas saa valita kalat ja kasvit InnaGrow:n valikoimasta tai toiveidensa mukaan. Varmistamme, että kierto toimii ja luonnollinen biofilteri pitää ekosysteemin hyvinvoivana.

Vuokrapalveluna toimitettava tuote on uutta vastaava. Palvelusopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Minimivuokra-aika on 12 kuukautta, jonka jälkeen irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta. 

Saammeko auttaa?

Jätäthän yhteystietosi ja toiveen miten haluaisit meidän ottavan yhteyttä niin kerromme lisää.