Ainutlaatuinen luontokokemus sisätiloissa

Luomme positiivisuuden kierrettä

Solu sisäpuutarha on sisätilaa elävöittävä, tyylikäs luontoelementti, joka voimaannuttaa käyttäjiään monin eri tavoin. Kiertokasvatukseen perustuva Solu havainnollistaa kuinka luonnon ekosysteemi toimii. Kokeile, oivalla ja iloitse luonnon voimasta sisätiloissa.

Luontohetki sisäpuutarhan äärellä rauhoittaa, virkistää ja saa aikaan hyvää mieltä. Voit iloita akvaarion elämästä samalla kun otat askeleita omavaraisuuden polulla kasvattamalla koristekasveja tai taatusti orgaanisia yrttejä ja salaatteja.

Kasvun seuraaminen

Istuta kasveja siemenestä tai valmiina taimina. Kiertokasvatuksen hapekas ja ravinteikas vesi luo kasvulle alustan, joka palkitsee ahkeran kasvattajan tuottoisalla sadolla.

Luontainen virike

Vietämme yhä enemmän aikaa sisätiloissa. Sisäpuutarha tarjoaa luontaisen virikkeen, jonka kanssa aika ei tule pitkäksi. Voit nauttia luonnosta vaikka liikkuminen olisi rajoittunutta.

Aktivoi

Sisäpuutarha antaa syyn nousta ja liikkua seuraamaan sen elämää tai hoitamaan päivittäisiä rutiineja. Vietä inspiroiva luku- tai jumppahetki sisäluonnon äärellä.

Sosialisoi

Juttutuokio vehreän sisäluonnon äärellä on kuin pieni luontoretki. Idearikkaimmat kasvatuspuuhat tapahtuvat yhdessä. Kasvatuksen vastuut sekä tuotot voit jakaa oman yhteisösi kesken. 

Utelias oppiminen

Tutki, kokeile, erehdy, oivalla, kokeile uudelleen ja lopulta opit kasvun perusteet. Sen minkä tekemällä oppii, myös muistaa. 

Ekosysteemin oivaltaminen

Luonnon kierto on kiehtovan monimutkainen yhtälö. Sisäpuutarha imitoi luonnon ekosysteemiä, jotta voisimme arvostaa ja ymmärtää sen herkkyyttä.

Raikastaa sisäilmaa

Kasvit auttavat parantamaan sisäilman laatua. Sisäpuutarhan kasvilajit on mahdollista valita niin, että ne puhdistavat sisäilmaa mahdollisimman tehokkaasti.

Rauhoittaa ja palauttaa

Tyylikäs, sisätilaa elävöittävä sisäluonto rauhoittaa mieltä. Akvaariolla ja kasveilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia mielelle ja keholle. Hengitä syvään ja syvenny nauttimaan luonnosta.

Hoivakodit

Solu sisäpuutarha luo tilaan kodikkaan ensivaikutelman. Se on ainutlaatuinen viihtyvyyden lähde hoivakodin asiakkaille, henkilökunnalle sekä vieraille.

Kasvien ja akvaarion tutkitut terveysvaikutukset piristävät ja luovat merkitystä arkeen. Sisäpuutarhan äärelle on mukava kokoontua vaikka vaihtamaan päivän kuulumisia. Voimaannuttava luontoelementti innostaa myös liikkumaan enemmän.

Luontovirikkeiden järjestäminen helpottuu ja ulkoistettujen aktiviteettien tarve vähenee. Vain mielikuvitus on rajana; musiikkihetki, luontovisailu tai jumppahetki sisäluonnon äärellä virkistää mainiosti mieltä ja kehoa. Solu on investointi parempaan viihtyvyyteen.

“Tämä on aivan ihana, se tuottaa meille niin paljon iloa!”

Tarja L.

Riistavuoren monipuolisen palvelukeskuksen asiakas

edellinen seuraava

Opetusympäristöt

Luonnon ekosysteemi pienoiskoossa tarjoaa vaihtelua ja toiminnallisen lähestymistavan opettamiseen. Kasvatukseen liittyvät askareet ovat oivallinen tapa oppia vastuun ottamista tärkeiden asioiden, kuten ruoan tuotannon perusperiaatteiden parissa.

Tekemällä oppiminen lisää ymmärrystä luonnon kierrosta, ihmisen toiminnan vaikutuksesta ympäsristöön ja näin kyky toimia luonnon hyväksi myöhemmin elämässä vahvistuu. Onnistumiset palkitsevat ja motivoivat eri tasoisia oppilaita.

“Opettaminen on saanut täysin uusia ulottuvuuksia: ekosysteemi, yhteyttäminen, kasvu, lisääntyminen… kaikkea voi keksiä.”

Janne Riehunkangas

Biologian opettaja, Käpylän peruskoulu

edellinen seuraava

Julkiset tilat ja toimitilat

Solu sisäpuutarha tuo luonnon julkiseen tilaan, toimistoon, aulaan tai taukotilaan hillityn tyylikkäästi. Sisäpuutarhan luona on miellyttävää viettää rentouttava hetki luonnon ihmeisiin uppoutuen.

Työympäristössä luonnon elementtien tutkitut hyödyt parantavat keskittymiskykyä, lievittävät stressiä ja lisäävät siten työtehoa. Solu on myös mainio yhteisöllisyyden vahvistaja vaikka yhteisten kasvatusprojektien muodossa.

Viihtyisä sisätila aktivoi ja lisää luovuutta.

”Sisäpuutarha on hotellimme aulan katseenvangitsija. Se herättää kovasti kiinnostusta ja kysymyksiä. Meillä tästä ovat todella kiinnostuneita niin lapset kuin aikuisetkin”.

Jani Aaltonen

Hotellijohtaja, Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

edellinen seuraava

Yksityishenkilöt

Visiomme on tuoda aquaponics-kasvatus kaikkien ihmisten ulottuville. Solu sisäpuutarha soveltuu myös kotitalouksiin mutta olemme aloittaneet pienempiin tiloihin soveltuvan tuotteen kehittämisen.

Jos olet kiinnostunut uuden, pienemmän tuotteemme kehityksestä, jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla.

Tarinat

InnaGrow tuo luonnon positiiviset vaikutukset kaupunkiympäristössä asuvien ihmisten ulottuville ainutlaatuisella tavalla.

Lue mitä käyttäjämme kertovat