Ainutlaatuinen luontokokemus sisätiloissa

Solu sisäpuutarha on tyylikäs luontoelementti, joka elävöittää sisätilaa. Ikivanhaan aquaponics-kiertokasvatusmenetelmään perustuva Solu toimii hoivaympäristössä virikkeenä innostaen kasvattamaan. Oppimisympäristössä sisäpuutarha rauhoittaa ja havainnollistaa kuinka luonnon ekosysteemi toimii. Kokeile, oivalla ja nauti luonnon voimasta.

Katso palvelupaketit

Luomme positiivista kierrettä

Luontohetki sisäpuutarhan äärellä rauhoittaa ja virkistää mieltä. Voit ihailla akvaarion elämää samalla kun otat askeleita omavaraisuuden polulla kasvattamalla koristekasveja tai taatusti orgaanisia yrttejä ja salaatteja.

Opi oivaltamalla

Tutki, kokeile, erehdy, oivalla, kokeile uudelleen ja lopulta opit kasvun perusteet. Mitä tekemällä oppii, myös muistaa. Luonnon ekosysteemi pienoiskoossa tarjoaa toiminnallisen vaihtoehdon opettamiseen ja oppimiseen.

Mielekäs arki

Sisäpuutarha antaa syyn nousta ja liikkua seuraamaan sen elämää tai hoitamaan päivittäisiä rutiineja. Vietä inspiroiva luku- tai jumppahetki sisäluonnon äärellä. Luontoelementti tuo arkeen merkitystä, joka piristää mieltä ympäri vuoden. 

Inspiroidu sisäluonnosta

Luonnon elementtien tutkitut hyödyt parantavat keskittymiskykyä, lievittävät stressiä ja lisäävät siten työtehoa. Sisäpuutarha on energisoiva katseenvangitsija ja mainio yhteisöllisyyden vahvistaja

Tarja Jumppanen

Yksikönjohtaja, Ykköskoti, Kiihtelysvaara

Hoivaympäristöt

”Olemme olleet hyvin tyytyväisiä hankintaamme. Kalat, ja niiden elämän seuraaminen on ollut kovin mielekästä puuhaa suurelle osalle asukkaistamme. Monet mukavat keskustelut ovat rakentuneet sisäpuutarhan ympärille.”

Edellinen
Seuraava

Aquaponics pähkinänkuoressa

Aquaponics-kiertokasvatusmenetelmä yhdistää kalojen kasvatuksen sekä kasvien vesiviljelyn.

Kiertokasvatuksen vesi on luontaisesti ravitsevaa, joten kasvit eivät vaadi kastelua eivätkä lannoitusta. Kasvit puhdistavat veden ja tekevät akvaariosta helppohoitoisen.

Basic

Sisältää tuotteen vuokran ja kuukausittaisen huoltopalvelun. Pidämme akvaarion puhtaana ja varmistamme ekosysteemin hyvinvoinnin.

299

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

• Kalojen ruokkiminen
• Veden lisäys kerran kuussa
• Kasvien hoito
• Akvaarion puhtaanapito

Ota yhteyttä

Premium

Sisältää tuotteen vuokran ja huoltopalvelun kahden viikon välein. Pidämme kasvit kunnossa ja vaihdamme uusiin, lisäämme veden ja pidämme akvaarion puhtaana.

399

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

– sisäpuutarhasta nauttiminen

Ota yhteyttä

Leasing

Pelkkä tuotteen vuokra, ilman huoltopalvelua. Asiakastukemme auttaa tarpeen mukaan puhelimitse ja sähköpostilla.

219

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

• Kalojen ruokkiminen
• Veden lisäys kerran kuussa
• Kasvien hoito
• Akvaarion puhtaanapito

Ota yhteyttä

Tarinoiden taikaa

InnaGrow tuo luonnon positiiviset vaikutukset kaupunkiympäristössä asuvien ihmisten ulottuville ainutlaatuisella tavalla. Tutustu tarinoihin asiakkaistamme, meistä ja luonnon ihmeistä.

Tutki tarinoita