Uskomme, että myös sisätiloissa on paikka luonnolle

Tarinamme

InnaGrow on kolmen innokkaan yrittäjän perustama yritys. Haluamme tuoda uudenlaista ajattelua ihmisten luontosuhteeseen, hyvinvointiin ja ruoan alkuperään sisäpuutarhan muodossa.

Tutustuimme kiehtovaan aquaponics-kiertokasvatusmenetelmään. Opiskelimme menetelmän saloja, bakteerien hajotustoimintaa, kokeilimme erilaisia kasvien ja kalojen yhdistelmiä. Tuotteen ensimmäisen prototyyppi oli muovinen kala-allas ja puinen kasvipeti putkivirityksellä toisiinsa yhdistettynä. Viritelmä näytti yhtä oudolta kuin kuulostaa mutta se toimi. Solu sisäpuutarhan aihio oli syntynyt.

Heräämme aamuisin kiehtovan tehtävän äärelle – haluamme tuoda luonnon positiiviset vaikutukset kaikkien ulottuville. Tavoitteemme on saada ihmiset oivaltamaan paremmin miten luonnon ekosysteemi toimii. Teemme tämän ainutlaatuisella tuotteella, jonka uskomme tuottavan iloa, yhteisöllisyyttä, merkitystä ja parempaa elämänlaatua.

Toivomme, että toimintamme on hyödyksi taistelussa luonnon monimuotoisuuden katoamista, ruoantuotannon haasteita ja siten myös ilmaston muutosta vastaan.

We help people fall in love with nature.

Jaakko Kotiranta

Tuotekehitys, perustaja •

Jaakko aloitti aquaponics-tekniikkaan perustuvan sisäpuutarhan kehittämisen vuonna 2015. Hän on työskennellyt aiemmin osto- ja toimitusketjun kehitystehtävissä.

Lue Jaakon tarina

Markus Romu

Toimitusjohtaja, partner •

Markus on kokenut myynnin ammattilainen. Hän on työskennellyt kansainvälisissä organisaatioissa. Markus vastasi aiemmin avainasiakasjohtajana kansainvälisen elektroniikkabrändin kuluttajamyynnistä Suomessa.

Lue Markuksen tarina

Faiqa Atique

Aquaponics asiantuntija •

Faiqalla on pitkä kokemus kiertokasvatusmenetelmistä. Hän on toiminut tutkijana, opettajana ja aquaponics asiantuntijana. Faiqalla on ainutlaatuista osaamista kasveihin liittyvästä ravinnekierrosta sekä mikrobiologiasta.

Lue Faiqan tarina (englanniksi)

Pekka Toivola

Muotoilu ja tuotekehitys, partner •

Pekka on globaalisti tunnettu ja palkittu toimitilakalusteiden suunnittelija. Hän työskenteli aiemmin tuotesuunnittelijana Framery Acoustics Oy:llä ja chief designerina Martela Oyj:ssä.

Tutustu Pekan tarinaan
Pekka Wikipediassa

Juha Laitinen

Myynti ja markkinointi, partner •

Juha on kokenut myynnin, markkinoinnin ja brändinrakentamisen osaaja. Hän oli aiemmin luovan mainostoimiston osakas ja toimitusjohtaja.

Lue Juhan tarina

Kari Kolu

Sijoittaja & advisor •

Karilla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävistä ja hän on Trevian Rahastot AIFM Oy:n perustajaosakas. Hän työskenteli aiemmin Sponda Oyj:n ja Renor Oy:n toimitusjohtajana.

Lue Karin tarina

Ota yhteyttä

InnaGrow mullistaa luontokokemuksen sisätiloissa. Oletko mukana?

Ota yhteyttä