Luonnon ekosysteemi oppimisympäristössä

Sisäpuutarha elävöittää oppimisympäristöä. Tuottoisa ja helposti muokattava kasvatusalusta inspiroi ja tarjoaa toiminnalliseen opettamiseen täysin uuden ulottuvuuden. Mikä parasta, akvaarion rauhoittavat vaikutukset piristävät huonon päivän fiiliksiä.

Varaa 30 min etäesittely

Luonto saapuu sisätiloihin

Tulevaisuuden koulu on toiminnallinen. Haluamme, että lapset ja nuoret voivat nauttia luonnon positiivisesta energiasta sisätiloissa. Solu sisäpuutarha on ekosysteemi pienoiskoossa – se yhdistää kiertokasvatuksen ja koristeellisen akvaarion uudella tavalla. 

Tyylikäs, virikkeellinen ja ekologinen sisustuselementti tuo mielekästä tekemistä arkeen. Kiertokasvatukseen perustuva sisäpuutarha auttaa oivaltamaan miten luonnon kiertokulku toimii.

Ota yhteyttä

Toiminnallista oppimista

Luonnon ekosysteemi pienoiskoossa tarjoaa vaihtelua ja toiminnallisen lähestymistavan opettamiseen. Kasvatukseen liittyvät askareet ovat oivallinen tapa oppia vastuun ottamista tärkeiden asioiden, kuten ruoan tuotannon perusperiaatteiden parissa.

Tekemällä oppiminen lisää ymmärrystä luonnon kierrosta, ihmisen toiminnan vaikutuksesta ympäsristöön ja näin kyky toimia luonnon hyväksi myöhemmin elämässä vahvistuu. Onnistumiset palkitsevat ja motivoivat eri tasoisia oppilaita.

Sisäpuutarha piristää mieltä huonon hetken sattuessa.

Kasvun seuraaminen

Istuta kasveja siemenestä tai valmiina taimina. Kiertokasvatuksen hapekas ja ravinteikas vesi luo kasvulle alustan, joka palkitsee ahkeran kasvattajan tuottoisalla sadolla ympäri vuoden. 

Luontainen virike

Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Sisäpuutarha tarjoaa virikkeen, jonka kanssa aika ei tule pitkäksi. Voit nauttia luonnosta milloin tahansa, olosuhteista riippumatta.

Ekosysteemin oivaltaminen

Luonnon kierto on kiehtovan monimutkainen yhtälö. Sisäpuutarha imitoi luonnon ekosysteemiä, jotta voisimme oppia arvostamaan ja ymmärtämään sen herkkyyttä.

Sosialisoi

Juttutuokio vehreän sisäluonnon äärellä on kuin pieni luontoretki. Idearikkaimmat kasvatuspuuhat tapahtuvat yhdessä. Kasvatuksen vastuut sekä tuotot voit jakaa oman yhteisösi kesken. 

“Opettaminen on saanut täysin uusia ulottuvuuksia: ekosysteemi, yhteyttäminen, kasvu, lisääntyminen – kaikkea voi keksiä.”

Janne Riehunkangas

Biologian opettaja, Käpylän peruskoulu

edellinen seuraava

Basic

Sisältää tuotteen vuokran ja kuukausittaisen huoltopalvelun. Pidämme akvaarion puhtaana ja varmistamme ekosysteemin hyvinvoinnin.

299

€/kk

ASIAKKAAN VASTUULLE JÄÄ

  • Kalojen ruokkiminen
  • Veden lisäys kerran kuussa
  • Kasvien hoito
Ota yhteyttä

Premium

Sisältää tuotteen vuokran ja huoltopalvelun kahden viikon välein. Pidämme kasvit kunnossa ja vaihdamme uusiin, lisäämme veden ja pidämme akvaarion puhtaana.

399

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

  • Sisäpuutarhasta nauttiminen
Ota yhteyttä

Leasing

Pelkkä tuotteen vuokra, ilman huoltopalvelua. Asiakastukemme auttaa tarpeen mukaan puhelimitse ja sähköpostilla.

219

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

  • Kalojen ruokkiminen
  • Veden lisäys kerran kuussa
  • Kasvien hoito
  • Akvaarion puhtaanapito
Ota yhteyttä

Huoltopalvelumme Basic ja Premium varmistavat, että sisäpuutarhan ekosysteemi toimii ja kukoistaa. Halutessasi voit vuokrata pelkän tuotteen, jolloin saat hoitaa ekosysteemiä kokonaisvaltaisesti itse. 

Kaikissa palveluvaihtoehdoissa asiakastukemme auttaa tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostilla.

Sisäpuutarha toimitetaan aina täysin toimintavalmiiksi asennettuna. Asiakas saa valita kalat ja kasvit InnaGrow:n valikoimasta tai toiveidensa mukaan. Varmistamme, että kierto toimii ja luonnollinen biofiltteri pitää ekosysteemin hyvinvoivana. Annamme opastuksen tuotteen toimintaperiaatteeseen ja käyttöön.

Tuotteen toimitusaika tilauksesta on noin kuusi viikkoa.

Vuokrapalvelumallilla toimitettava tuote on uutta vastaava. Palvelusopimus on voimassa toistaiseksi 12 kuukauden minimivuokra-ajalla, jonka jälkeen irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta. 

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi ja toive miten haluaisit meidän ottavan yhteyttä niin kerromme lisää.