Down
Blogi Uutiset

Olemme mukana kuluttajien hävikkifoorumi -hankkeessa

Meitä kaikkia tarvitaan ruokahävikin vastaiseen kamppailuun – siksi InnaGrow on nyt mukana Hävikkifoorumin toiminnassa!

Juha Laitinen

Toimitusjohtaja, partner

Kuluttajaliiton koordinoima kansallinen Hävikkifoorumi pyrkii olemaan Suomen suurin ruokahävikkihanke kokoamalla kaikki kiinnostuneet ruoka-alan toimijat, yritykset, järjestöt, paikalliset ruohonjuuritason toimijat sekä muut tahot tekemään vaikuttavaa yhteistyötä ja viestintää kotitalouksien ruokahävikin puolittamiseksi vuoteen 2030 mennessä.

Myös InnaGrow on nyt mukana hankkeessa. Solu sisäpuutarhamme ympärillä tehtävät kasvatukseen liittyvät askareet ovat oivallinen tapa oppia vastuun ottamista tärkeiden asioiden, kuten ruoan tuotannon perusperiaatteiden parissa. InnaGrow toimittaa moniin oppilaitoksiin sisäpuutarhoja opetuksen tueksi.

Tekemällä oppiminen lisää ymmärrystä luonnon kierrosta, ruoan tuotannosta, ihmisen toiminnan vaikutuksesta ympäristöön ja näin kyky toimia luonnon hyväksi myöhemmin elämässä vahvistuu. Onnistumiset ja toiminnallinen tapa oppia palkitsevat ja motivoivat eri ikäisiä oppilaita.

Yritys kehittää tuotteesta parhaillaan pienempää, paremmin myös kotitalouksiin soveltuvaa versiota. Sisäpuutarhan avulla tapahtuva kasvatus lisää omavaraisuutta ja pienentää siten myös hävikkiä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää

Juha Laitinen
juha@innagrow.fi, 050 64 924

InnaGrow on suomalainen yritys, jonka aquaponics-kiertokasvatusmenetelmään perustuva sisäpuutarha tuo luontokokemuksen hoivakoteihin, oppimisympäristöihin ja toimitiloihin ainutlaatuisella tavalla.

Tarinat

Olemme mukana kuluttajien hävikkifoorumi -hankkeessa

Kuluttajaliiton koordinoima kansallinen Hävikkifoorumi pyrkii olemaan Suomen suurin ruokahävikkihanke kokoamalla […]

Blogi Uutiset

Solu sisäpuutarhasta pro gradu -tutkielma

Itä-Suomen yliopistossa toteutettiin tutkielma, jossa selvitettiin kiertokasvatusmenetelmällä toimivan Solu sisäpuutarhan […]

Blogi

Hoitajien terveiset sisäluonnosta – Attendo Siltalanpuisto

Sanna ja Titta kertovat sisäluonnon vaikutuksista Attendon Siltalanpuiston yksikkössä. Sisäpuutarhan […]

Asiakkaat Blogi