Sinustako huoltotoimintojemme vetäjä?

Yrityksemme innovaatio, ikivanhaan aquaponics-kiertokasvatusmenetelmään (*) perustuva sisäpuutarha, tuo luontokokemuksen sisätiloihin ainutlaatuisella tavalla. Tuotteitamme löytyy muun muassa oppimisympäristöistä, hoivakodeista ja toimitiloista. Sisäpuutarha on sisustuselementti, joka elävöittää ja energisoi sisätilaa paikasta riippumatta.
 
Missiommeon luoda iloa, merkitystä ja oivalluksia, jotka johtavat kohti kestävämpää ja onnellisempaa elämäntapaa. Autamme muodostamaan positiivisuuden kierrettä.

Mitä etsimme?

Kasvun kiihtyessä etsimme pieneen tiimiimme tasavertaista jäsentä vastaamaan tuotteidemme huoltotoiminnasta. Suljettuun kiertoon perustuva ekosysteemi pärjää pääosin itsenäisesti, mutta pieniä huoltotoimenpiteitä se kuitenkin tarvitsee. Huoltotoiminta tarkoittaa asiakkaillamme olevien sisäpuutarhojen kierron, kalojen ja kasvien hyvinvoinnin varmistamista sekä käyttöopastusta. Teet alkuun huoltokäyntejä itse, jotta opit ymmärtämään asiakkaidemme arkea ja tuotteemme toimintaperiaatetta. Keskeinen tehtäväsi on kuitenkin jatkaa huoltoverkostomme laajentamista ja kehittämistä myös kansainvälisille markkinoille skaalautuvaksi.

Mitä odotamme sinulta?
Ymmärrät kalojen sielunelämää, etkä pelkää laittaa käsiäsi veteen, sillä olet harrastanut tai hoitanut akvaarioita jo aiemmin. Emme odota puusepän taitoja, biologian tutkintoa tai vuosien kiertokasvatuskokemusta, mutta emme pistä pahaksemme, jos työkalut pysyvät kädessä, biologian perusteet ovat hallussa ja olet kuullut sanan aquaponics aiemmin. Vuorovaikutustaitojesi ansiosta osaat toimia tahdikkaasti ja kunnioittavasti erilaisten asiakkaidemme kanssa. Tiimin kanssa toimiminen vaatii sinulta kykyä ymmärtää ja tuottaa huonoa huumoria. Ajokortti sekä mahdollisuus liikkua tarpeen mukaan ovat välttämättömyys.

Mitä tarjoamme?
Uniikin tuotteemme kanssa pääset luomaan ympärillesi positiivista kierrettä. Tarjoamme rennon ilmapiirin ilman hierarkiaa. Suhtaudumme työhömme antaumuksella, mutta ilman ylimääräistä jännitystä tai tarvetta suorittaa vain näön vuoksi. Työsuhde on vakituinen ja toimitilamme Helsingin Pitäjänmäessä ovat kuin Berliinin trendikkäimmillä alueilla.

Titteli ei ole meille tärkeä, saat käyttää otsikossa olevaa ehdotusta tai keksitään yhdessä parempi. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähesty meitä hakemuksella, johon kirjailet myös palkkatoiveesi.

– lisätietoja tehtävästä antaa: Jaakko Kotiranta, p. 050 363 2492 (arkisin klo. 14:00 – 16:00)
– hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: rekrytointi@innagrow.fi
– paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

(*) Aquaponics-kiertokasvatusmenetelmä yhdistää kalojen kasvatuksen sekä kasvien vesiviljelyn. Symbioottisessa suhteessa elävät kalat, mikrobisto sekä kasvit muodostavat luontoa mukailevan ekosysteemin. Kiertokasvatuksen vesi on luontaisesti ravitsevaa, joten kasvit eivät vaadi kastelua eivätkä lannoitusta.