Down
Blogi Uutiset

Sisäpuutarhalle Design from Finland -merkki

InnaGrow’n sisäpuutarha-tuotteelle on myönnetty Design from Finland -merkki.

Juha Laitinen

Toimitusjohtaja, partner

InnaGrow’n sisäpuutarha-tuotteelle on myönnetty Design from Finland -merkki. Aquaponics kiertokasvatusmenetelmään perustuva sisäpuutarha tuo luonnon positiiviset vaikutukset sisätiloihin ainutlaatuisella tavalla.

Muotoilulla strategista kilpailuetua

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

 – InnaGrow hyvä esimerkki siitä, miten investointi muotoiluun on tuonut sille liiketoiminnallisia hyötyjä ja kilpailuetua. Olemme iloisia siitä, että merkinhaltijoiden määrä kasvaa ja yhä useammilta toimialoilta löytyy yrityksiä, jotka ovat hyödyntäneet muotoilua liiketoimintansa tukena sekä kertovat avoimesti tuotteidensa tai palvelunsa pääasiallisen valmistusmaan, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

– Tähtäämme kansainvälisille markkinoille ja uskomme, että merkki tukee oikealla tavalla tuotteemme tunnettuuden rakentamisessa. Tavoitteemme on saada muotoilusta strategista kilpailuetua vielä suhteellisen koskemattoman markkinan avaamisessa, kertoo Juha Laitinen InnaGrow’lta.

– Tuote tai palvelu, joka kantaa Design from Finland -merkkiä, on suunniteltu ja suunnattu johonkin tarpeeseen ja sen muotoilu edesauttaa vastuullisuutta esimerkiksi kestävyyden, korjattavuuden, käytettävyyden tai materiaalivalinnan osalta, Ollikka jatkaa. 

Lisätietoja

Juha Laitinen, toimitusjohtaja, InnaGrow
juha@innagrow.fi, 050 64 924

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Design from Finland, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773 

InnaGrow on suomalainen yritys, jonka aquaponics-kiertokasvatusmenetelmään perustuva sisäpuutarha tuo luontokokemuksen hoivakoteihin, oppimisympäristöihin ja toimitiloihin ainutlaatuisella tavalla.
www.innagrow.fi

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. www.designfromfinland.com

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

Tarinat

Olemme mukana kuluttajien hävikkifoorumi -hankkeessa

Kuluttajaliiton koordinoima kansallinen Hävikkifoorumi pyrkii olemaan Suomen suurin ruokahävikkihanke kokoamalla […]

Blogi Uutiset

Solu sisäpuutarhasta pro gradu -tutkielma

Itä-Suomen yliopistossa toteutettiin tutkielma, jossa selvitettiin kiertokasvatusmenetelmällä toimivan Solu sisäpuutarhan […]

Blogi

Hoitajien terveiset sisäluonnosta – Attendo Siltalanpuisto

Sanna ja Titta kertovat sisäluonnon vaikutuksista Attendon Siltalanpuiston yksikkössä. Sisäpuutarhan […]

Asiakkaat Blogi