Jutun juurta juurikkaista tiikeribarbiin

Aquaponics ja sen mahdollisuudet

Tuottoisan kasvipedin antimia

Lehtikaali villiintyi

Juha loves birds, and storytelling

Nature called Markus back

Awakening of Jaakko the co-founder

Kari – a sustainable investor

Meet our designer Pekka

Meet InnaGrow. Our mission is to create a cycle of positivity that guides everyone toward a happier and more sustainable lifestyle. #positivity

We help urban people fall in love with nature. #lovenature

To better understand the principles of natural ecosystems. #climatechange

Making the comcept of indoor nature an essential part of everyday life. #joyofnature

Fully functional indoor ecosystem. #closedloopsystem

Mitä meille kuuluu juuri nyt?

Luonto sulatti markkinointimiehen sydämen

tammikuu 5, 2021

InnaGrow’n tiimi vahvistui tammikuun 2021 alussa kun Juha Laitinen otti vastuulleen myynnin- ja markkinoinnin tehtävät. Edelliset 12-vuotta Juha toimi bränditoimisto Staart Oy:n osakkaana ja toimitusjohtajana.

”Olen syntynyt maalla ja liikkunut pikkupojasta saakka luonnossa – ehkä juuri siksi InnaGrow sulatti sydämeni. Brändien olemassa olon oikeutuksen, mission tulee pohjautua isompaan merkitykseen. Välillä nämä bisnesmaailman merkityksellisyys-tarinat kuitenkin rakentuvat hieman ohuelle jäälle. InnaGrow’n kohdalla tämä missio on sisäänrakennettu ja kumpuaa ihmisen suhteesta luontoon. Meidän pitää oppia ymmärtämään ja arvostamaan luontoa nykyistä enemmän. On lievästi sanottuna unelmien täyttymys kun tiedän, että teemme asioita aidosti tärkeän asian, ihmisten luontoymmärryksen eteen. Luomme positiivisuuden kierrettä.”, Juha kommentoi.

Rahoituskierros maaliin

joulukuu 28, 2020

Kokenut kiinteistö- ja rahoitusalan ammattilainen Kari Kolu lähti mukaan InnaGrow:n matkalle. Karin mukaantulo antaa meille rahkeet ottaa niitä kehitysaskeleita, joilla tuotteemme voidaan viedä kansainvälisille markkinoille. Karin iso avaus ympäristöasioiden eteen on hänen perustamansa Trevian Hiilinielukiinteistöt.

”InnaGrow tekee perustavaa laatua olevia asioita, joiden avulla voidaan saada aikaan muutosta ihmisten toiminnassa. Lyhyellä aikajänteellä tuomme iloa ja merkitystä arkeen. Paljon positiivista kierrettä syntyy varmasti, kunhan teemme asioita innolla mutta maltilla.”, Kari kiteyttää.

Tiimiin maailmanluokan designosaamista

elokuu 5, 2020

Hypimme riemusta kun saimme toimitilakalusteiden suunnittelun saralla mittavan uran tehneen Pekka Toivolan mukaan InnaGrow’n tiimiin. Tuntui siltä, että Pekka innostui tuotteesta enemmän kuin me itse. Aiemmin Pekka teki vaikuttavaa ja palkittua työtä muun muassa Framery Acoustics Oy:llä, jossa hän osaltaan vastasi tuotteen suunnittelusta. Aloitimme vuoden 2020 lopulla työt tuotteen kehittämisen parissa ja lopputuloksena on tuotteen alaosan eli rungon osalta uudistettu Solu sisäpuutarha.

Meistä

Yhteinen intohimomme rakentaa jotain merkittävää löytyi kellarikerroksesta.

Sukella meidän tarinaamme