Jutun juurta juurikkaista tiikeribarbiin

Solu sisäpuutarha mielenterveys­työssä

InnaGrown Solu sisäpuutarhalle on myönnetty Avainlippu

Avainlippu

Sinustako huoltotoimintojemme vetäjä?

huoltotoimintojen vetäjä

Sisäpuutarhan hyödyt ruokakasvatuksessa

Etsimme nyt huoltopartneria

Partner hoitamassa InnaGrown sisäpuutarhoja.

Aquaponics ja sen mahdollisuudet

Tuottoisan kasvipedin antimia

Lehtikaali villiintyi

Mitä meille kuuluu juuri nyt?

Osallistumme Fennia Prize 22 -kilpailuun

19 lokakuun, 2021

Fennia Prize on yrityksille ja organisaatioille tarkoitettu muotoilukilpailu. Kilpailussa etsitään yrityksiä ja organisaatioita, joiden toiminnassa muotoilu on strateginen voimavara. Strategisella voimavaralla tarkoitetaan muun muassa sitä, että muotoilu ei ole vain visuaalisen ilmeen suunnittelua vaan se on myös elämysten toteuttamista, innovatiivisuutta, vastuullisuutta ja muotoilua tulevaisuutta varten. Pysy kuulolla, palkinnon saajat esitellään keväällä 2022! Lisätietoja saat osoitteesta https://www.designforum.fi/palkinnot/fennia-prize/fennia-prize-22/

Luonto sulatti markkinointimiehen sydämen

5 tammikuun, 2021

InnaGrow’n tiimi vahvistui tammikuun 2021 alussa kun Juha Laitinen otti vastuulleen myynnin- ja markkinoinnin tehtävät. Edelliset 12-vuotta Juha toimi bränditoimisto Staart Oy:n osakkaana ja toimitusjohtajana.

”Olen syntynyt maalla ja liikkunut pikkupojasta saakka luonnossa – ehkä juuri siksi InnaGrow sulatti sydämeni. Brändien olemassa olon oikeutuksen, mission tulee pohjautua isompaan merkitykseen. Välillä nämä bisnesmaailman merkityksellisyys-tarinat kuitenkin rakentuvat hieman ohuelle jäälle. InnaGrow’n kohdalla tämä missio on sisäänrakennettu ja kumpuaa ihmisen suhteesta luontoon. Meidän pitää oppia ymmärtämään ja arvostamaan luontoa nykyistä enemmän. On lievästi sanottuna unelmien täyttymys kun tiedän, että teemme asioita aidosti tärkeän asian, ihmisten luontoymmärryksen eteen. Luomme positiivisuuden kierrettä.”, Juha kommentoi.

Rahoituskierros maaliin

28 joulukuun, 2020

Kokenut kiinteistö- ja rahoitusalan ammattilainen Kari Kolu lähti mukaan InnaGrow:n matkalle. Karin mukaantulo antaa meille rahkeet ottaa niitä kehitysaskeleita, joilla tuotteemme voidaan viedä kansainvälisille markkinoille. Karin iso avaus ympäristöasioiden eteen on hänen perustamansa Trevian Hiilinielukiinteistöt.

”InnaGrow tekee perustavaa laatua olevia asioita, joiden avulla voidaan saada aikaan muutosta ihmisten toiminnassa. Lyhyellä aikajänteellä tuomme iloa ja merkitystä arkeen. Paljon positiivista kierrettä syntyy varmasti, kunhan teemme asioita innolla mutta maltilla.”, Kari kiteyttää.

Tiimiin maailmanluokan designosaamista

5 elokuun, 2020

Hypimme riemusta kun saimme toimitilakalusteiden suunnittelun saralla mittavan uran tehneen Pekka Toivolan mukaan InnaGrow’n tiimiin. Tuntui siltä, että Pekka innostui tuotteesta enemmän kuin me itse. Aiemmin Pekka teki vaikuttavaa ja palkittua työtä muun muassa Framery Acoustics Oy:llä, jossa hän osaltaan vastasi tuotteen suunnittelusta. Aloitimme vuoden 2020 lopulla työt tuotteen kehittämisen parissa ja lopputuloksena on tuotteen alaosan eli rungon osalta uudistettu Solu sisäpuutarha.

Meistä

Yhteinen intohimomme rakentaa jotain merkittävää löytyi kellarikerroksesta.

Sukella meidän tarinaamme