Luonto luo yhteisöllisyyttä

Moderni toimitila ruokkii luovuutta. Sisäpuutarhan energisoiva voima inspiroi ja saa ajatukset virtaamaan – tauko työstä ja digitaalisista laitteista luontoelementin äärellä rauhoittaa mieltä. Tuottoisa kasvatusalusta avaa mahdollisuuden yhteisille kasvatusprojekteille, jonka antimet nautitaan vaikka lounaan lisukkeena. Käynnistä positiivinen kierre.

Katso palvelupaketit

Luonto saapuu sisätiloihin

Tulevaisuus näyttää vihreältä myös toimistossa. Uuden aikakauden työtilassa kaikki voivat nauttia luonnosta. Solu sisäpuutarha on innovaatio, joka yhdistää kiehtovan kiertokasvatuksen ja koristeellisen akvaarion uudella tavalla. 

Tyylikäs, virikkeellinen ja ekologinen sisustuselementti tuo mielekästä seurattavaa arkeen. Luonto sisätiloissa antaa voimaa ympäri vuoden.

Katso palvelupaketit

Kuin kotitoimistossa

Solu sisäpuutarha luo toimistoon kodikkaan ensivaikutelman. Se on ainutlaatuinen viihtyvyyden lähde, jonka energisoiva voima inspiroi.

Kasvien ja akvaarion tutkitut terveysvaikutukset piristävät ja luovat positiivista tunnelmaa arkeen. Sisäpuutarhan äärelle on mukava kokoontua vaihtamaan päivän kuulumisia. Voimaannuttava luontoelementti saa mielen maitohapot liikkeelle ja inspiroi ajattelua.

Sisäpuutarha avaa yhteisöllisyyteen uuden oven. Vain mielikuvitus on rajana; yrttien kasvatus, koristekasvien kauneuden fiilistely tai hengähdys sisäluonnon äärellä tiivistää yhteishenkeä.

Solu on investointi parempaan viihtyvyyteen.

raikastaa ilmaa

Kasvit auttavat parantamaan sisäilman laatua. Sisäpuutarhan kasvilajit on mahdollista valita niin, että ne puhdistavat sisäilmaa mahdollisimman tehokkaasti.

Rauhoittaa

Tyylikäs, sisätilaa elävöittävä sisäluonto rauhoittaa mieltä. Akvaariolla ja kasveilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia mielelle ja keholle. Hengitä syvään ja syvenny nauttimaan luonnosta.

Aktivoi

Sisäpuutarha antaa syyn nousta ja liikkua seuraamaan sen elämää. Vietä inspiroiva tauko tai työskentele hetki sisäluonnon äärellä. 

Voimaannuttaa

Tuokio vehreän sisäluonnon äärellä on kuin pieni luontoretki. Idearikkaimmat kasvatuspuuhat tapahtuvat yhdessä. Kasvatuksen vastuut sekä tuotot voit jakaa oman yhteisösi kesken. 

”Sisäpuutarha on hotellimme aulan katseenvangitsija. Se herättää kovasti kiinnostusta ja kysymyksiä. Meillä tästä ovat todella kiinnostuneita niin lapset kuin aikuisetkin”

Jani Aaltonen

Hotellinjohtaja, Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

edellinen seuraava

Basic

Sisältää tuotteen vuokran ja kuukausittaisen huoltopalvelun. Pidämme akvaarion puhtaana ja varmistamme ekosysteemin hyvinvoinnin.

299

€/kk

ASIAKKAAN VASTUULLE JÄÄ

  • Kalojen ruokkiminen
  • Veden lisäys kerran kuussa
  • Kasvien hoito
Ota yhteyttä

Premium

Sisältää tuotteen vuokran ja huoltopalvelun kahden viikon välein. Pidämme kasvit kunnossa ja vaihdamme uusiin, lisäämme veden ja pidämme akvaarion puhtaana.

399

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

  • Sisäpuutarhasta nauttiminen
Ota yhteyttä

Leasing

Pelkkä tuotteen vuokra, ilman huoltopalvelua. Asiakastukemme auttaa tarpeen mukaan puhelimitse ja sähköpostilla.

219

€/kk

Asiakkaan vastuulle jää

  • Kalojen ruokkiminen
  • Veden lisäys kerran kuussa
  • Kasvien hoito
  • Akvaarion puhtaanapito
Ota yhteyttä

Huoltopalvelumme Basic ja Premium varmistavat, että sisäpuutarhan ekosysteemi toimii ja kukoistaa. Halutessasi voit vuokrata pelkän tuotteen, jolloin saat hoitaa ekosysteemiä kokonaisvaltaisesti itse. 

Kaikissa palveluvaihtoehdoissa asiakastukemme auttaa tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostilla.

Sisäpuutarha toimitetaan aina täysin toimintavalmiiksi asennettuna. Asiakas saa valita kalat ja kasvit InnaGrow:n valikoimasta tai toiveidensa mukaan. Varmistamme, että kierto toimii ja luonnollinen biofiltteri pitää ekosysteemin hyvinvoivana. 

Vuokrapalveluna toimitettava tuote on uutta vastaava. Palvelusopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Minimivuokra-aika on 12 kuukautta, jonka jälkeen irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta. 

Haluatko lisätietoa?

Jätäthän yhteystietosi ja toiveen miten haluaisit meidän ottavan yhteyttä niin kerromme lisää.